Title of a News Article

Karaköprü’de çalışmalar sürüyor

Karaköprü Belediyesi, Akpıyar Mahallesi’nde başlattığı kaldırım ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baydilli, “Daha yaşanılabilir bir Karaköprü için durmadan yorulmadan çalışıyoruz” dedi.

Daha modern ve daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak isteyen Karaköprü Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Akpıyar Mahallesi’nde yürüttüğü kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmaları devam ederken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmaların gidişatı hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Baydilli yaptığı açıklamada,  Akpıyar mahallesinde Fen İşleri ekiplerinin alt yapısı bitmiş olan yerlerde çalışmalarına son sürat devam ettiğini kaydetti.

Başkan Metin Baydilli,  “Yaz aylarında alt yapısı bitmiş olan yerleri kilit taşıyla döşeyip kışın çamurdan arındırma hedefindeyiz. Karaköprü Belediyesi olarak daha yaşanılabilir bir şehir için çalışmalarımıza durmadan, yorulmadan devam ediyoruz. Bu konuda özverili çalışmalarından dolayı Fen işleri ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Baydilli Akpiyar Mahallesinde kilit parke taşının yanında park da yapıldığını, en kısa sürede parkın da mahalle halkının hizmetine gireceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2016, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195