Title of a News Article

Karaköprü’de çocukların 12D keyfi

.

Karaköprü’de çocukların 12D keyfi
banner206

Karaköprü Belediyesi, Kızlar ve Akziyaret kırsal mahallelerindeki öğrenciler için karne hediyesi olarak 12D sinema kurarken, ilk defa 12D sinemayla tanışan öğrencilerin mutluluğu dikkatlerden kaçmadı.

Karaköprü Belediyesi yine bir ilke imza atarak kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara sinema keyfi yaşattı. Yarıyıl tatilinin gelmesiyle birlikte öğrencilere karne hediyesi vermek isteyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye bağlı Kızlar ve Akziyaret kırsal mahallelerinde seyyar 12D sinema kurdurarak öğrencilerin ilk defa sinemayla tanışmasını sağladı.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği programda kırsal mahallelere kurulan seyyar 12D sinema ile öğrencilerin hem çok boyutlu film izlemesi hem de okul stresini atması sağlandı. Çocuklarla birlikte 12D film izleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her zaman eğitime ve geleceği şekillendirecek olan çocuklara önem verdiklerinin altını çizerken, bu programla kırsaldaki çocukları bir nebze eğlendirmek istediklerini dile getirdi. Başkan Baydilli, "Karne hediyesi olarak 12D sinema keyfini çocuklarımızın ayaklarına kadar getirerek eğlenmelerini sağladık. Toplu taşımalı eğitimin olduğu 2 kırsal mahallemizden başladık ve 2 gün boyunca Karaköprü Belediyemizin karşısında, bir gün de Maşuk-Toki bölgemizde kuracağız. Bu güzel çalışmadan dolayı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze teşekkür ederim" dedi.

Karaköprü Belediyesi tarafından öğrencilere karne hediyesi olarak yapılan 12D sinema programı 20 ve 21 Ocak'ta Karaköprü Belediyesi karşısında, 22 Ocak'ta Maşuk-Toki bölgesinde devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2017, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142