Title of a News Article

Karaköprü’de forma dağıtıldı

.

Spora ve sporcuya her zaman önem veren Karaköprü Belediyesi spor lisesinde eğitim gören öğrencilere forma dağıttı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her zaman gençlerin ve sporcuların destekçisi olacaklarını söyledi.

Karaköprü Belediyesi spora ve genç sporculara destek vermek amacıyla spor lisesi öğrencilerine forma dağıttı. Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Doğukent Spor Salonu'nda yapılan forma dağıtım etkinliğine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Mahmutoğlu ve öğrenciler katıldı. Forma dağıtımı öncesi öğrencilere hitap eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sporun öneminden ve spora verdikleri destekten bahsederken, öğrencilerin spor yapmak istemesi durumunda tesislerinin ve diğer imkanların kendilerine sunulacağının sözünü verdi.

 Forma dağıtımı ile ilgili konuşan Başkan Baydilli, öğrencileri spora teşvik etmek için forma hediye ettiklerini ifade ederken, onlara verdikleri önemi göstermek istediklerini söyledi. Başkan Baydilli, "Karaköprü Belediyesi olarak ilçemizdeki gençlerin yanında olacağız. Spor tesislerimizi onların hizmetine açmanın yanında bugün onlara forma dağıtıyoruz. Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan iliyiz. Bu nedenle gençlerin yanında olacağız, onloara güven vereceğiz ve onlar da eğitimlerini en iyi şekilde tamamlayıp Şanlıurfa'mıza ve Türkiye'ye faydalı birer birey olarak hizmet edecek. Bu etkinlikte emeği geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'müze, spor lisesi müdürümüze ve öğrencilerimize teşekkür ederiz" diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli forma dağıtım etkinliğinde gençlerle Karaköprü ve sporla ilgili bir süre sohbet ederken, onlara desteklerinin süreceğini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2016, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142