Title of a News Article

Karaköprü’de iftar öncesi müzik ziyafeti

Karaköprü’de iftar öncesi müzik ziyafeti
banner206

Karaköprü Belediyesi, Covid- 19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında mobil araçla vatandaşlara iftar öncesi sıra gecesiziyafeti yaşattı. Müziğin sesini duyan Karaköprülüler balkonlara çıkarak yöresel türkülere eşlik etti.

Karaköprü Belediyesi Ramazan etkinlikleri, sokağa çıkma kısıtlamasında da devam etti. Mobil Ramazan aracı ile Mehmet Hafız Bulvarında evlerinden çıkamayan vatandaşlar için iftar öncesi sıra gecesi düzenlendi.

Karaköprü Belediyesi Türk Halk Müziği Koro şefi Mehmet Sarıdoğan ve ekibi tarafından düzenlenen sıra gecesinde, Pencerelere ve Balkonlara çıkan Karaköprülüler, seslendirilen yöresel türkülere alkışlarla eşlik ettiler.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tüm dünyada sıkıntılı bir dönemden geçildiğini düzenledikleri etkinliklerle vatandaşların bir nebze olsunkeyifli zaman geçirmelerini hedeflediklerini söyledi.

Vatandaşlar da yapılan mobil araçla sıra gecesi etkinliğinden memnun olduklarını belirterek Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 4 yıl Önce

Doğukent mahallesi karaköprü ye bağlı değil bence Haliliye ye bağlansa bir belediye etkinlik aracı göremedik temizlik dezenfekte aracı göremedik neden acaba oysaki metin başkan oylarının çoğunu güzel şehirden almıştı burasıda sizin belediyeye bağlı başkanım

furkan önder
furkan önder - 4 yıl Önce

gazeteci abilerim karköprü sivri sinek kaynıyor ilaçlama yapsınlar

SIRADAKİ HABER

banner195