Title of a News Article

Karaköprü’de kırsalın yüzü gülüyor

Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye bağlı kırsal mahallelere yapılan hizmetler vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Mahalleleri yapılan hizmetlerden memnun olan mahalle sakinleri Başkan Baydilli’ye teşekkür etti.

Şanlıurfa’nın Büyükşehir olması ile birlikte hizmet ağı genişleyen Karaköprü Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde mahalle olan köylerde çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal mahalleleri tozdan ve çamurdan kurtarmak isteyen, Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler bugüne kadar 75 kırsal mahallede stabilize malzeme serimi yaptı. Ekipler, planlı ve programlı bir şekilde diğer kalan kırsal mahallelere de ulaşıp, stabilize malzeme serim işlemini gerçekleştiriyor.

İlçeye bağlı Apaydın Kırsal Mahallesinde stabilize malzeme serimi çalışmalarına başlayan ekipler,  kırsal mahalleyi tozdan ve çamurdan kurtarmayı amaçlıyor.  Mahallelerine yapılan hizmetlerden memnun olduğunu belirten Apaydın Mahalle Muhtarı Mustafa Çakmak, “Allah Karaköprü Belediyesinden razı olsun. Eskiden çamurlu yollarda yürüyorduk. Hizmetlerden memnunuz. Allah Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve ekibinden razı olsun” dedi. Apaydın Mahalle sakinleri ise, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195