Title of a News Article

Karaköprü’de seçim bürosunda kan aktı

 Karaköprü’de seçim bürosunda kan aktı
banner206

Şanlıurfa'da, aralarında daha önceden arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan dayı-yeğen oldukları öğrenilen kişiler arasında tabancalı kavga çıktı.

Bir kişinin öldüğü ve 3 kişinin de yaralandığı kavganın ardından polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olay, akşam saatlerinde Karaköprü Narlıkuyu Mahallesi'nde bulunan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yusuf Badıllı'nın seçim bürosu yakınlarında meydana geldi.

İddiaya göre, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan Ramazan Badıllı ve ismi öğrenilemeyen dayıları yolda karşılaşınca, tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede tabancalı kavgaya dönüştü. Kavgada, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği yoldan geçmekte olan İbrahim Başak ile kardeş oldukları öğrenilen Ramazan, Celal ve İbrahim Halil Badıllı yaralandı. Silah sesleri üzerine çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirirken, saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine kısa sürede sağlık ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ağır yaralanan 33 yaşındaki Ramazan Badıllı'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. İlk müdahalesi yapılan yaralılar ise, ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kavganın olduğu mahalleye gelen polisler ise uzun namlulu silahlarla güvenlik önlemi aldı. Ramazan Badıllı'nın cesedi ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için morga gönderildi. Polis olayın ardından kaçan şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı. Başkan adayı Yusuf Badıllı ise olayın kendileriyle bir ilgisinin bulunmadığını söyledi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2014, 22:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195