Title of a News Article

Karaköprü’de unutulmaz gece...

.

Karaköprü Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Geylani Eğitim ve Hizmet Vakfı ile ortaklaşa düzenlediği programda zikir ve ilahiler izleyenleri duygulandırdı.

Karaköprü Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri devam ederken, Ramazanın manevi atmosferine uygun programlar yapılarak vatandaşların iftar sonrası sahura kadar zamanlarını dolu dolu geçirmeleri sağlanıyor.

Karaköprü Belediyesi’nin Geylani Eğitim ve Hizmet Vakfı ile ortaklaşa düzenlediği Ramazan etkinliği programında, vakfın talebelerinin zikir, sema gösterisi ve ilahileri izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Çok sayıda vatandaşın izlediği programda dualar, salavat-ı şerifler ve ilahiler okunurken, Geylani Eğitim ve Hizmet Vakfı talebeleri zikir halkası oluşturdu. Programın son bölümünde Sakal-ı Şerif ve Kâbe örtüsü vatandaşların ziyaretine açılırken, çok sayıda vatandaş Sakal-ı Şerif ziyareti için sıra oluşturdu.

Karaköprü amfi tiyatro alanında gerçekleştirilen programı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Programın ardında n konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan ayının maneviyatının yaşanması ve dolu dolu geçmesi adına programların devam ettiğini dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Ramazan ayında güzel programlarımız oldu, vatandaşlarımızın iftar sonrası vakitlerini değerlendirmesi adına programlar yaptık. Bugün de Geylani Eğitim ve Hizmet Vakfı ile birlikte zikir, ilahi ve sema gösterisi olan bir program düzenledik. Sonunda da Sakal-ı Şerif ve Kâbe örtüsüyle vatandaşlarımızı buluşturarak ziyaret etmelerini sağladık. Katkılarından dolayı Geylani Eğitim ve Hizmet Vakfı’na ve katılımdan dolayı değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan ayı boyunca yapılan programlar için Başkan Baydilli’ye teşekkür eden vatandaşlar, bu ayın maneviyatını yaşayacakları programlar izlediklerini belirttiler.

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2017, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195