Title of a News Article

Karaköprü’de yapılıyor..

.

Karaköprü’de yapılıyor..
banner206

Bünyesindeki kırsal mahalleleri merkez mahallelerden ayırmadan hizmet götüren Karaköprü Belediyesi, kırsaldaki gençlerin spor yapmasına destek olmak amacıyla yaptığı sentetik çim sahalara bir yenisini ekliyor.

Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı kırsal mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. Kırsaldaki gençlerin spor yapmasına destek olmak amacıyla toplu taşımalı eğitimin yapıldığı kırsal mahallelerde sentetik çim saha yaptıran Karaköprü Belediyesi, son olarak Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Geçit kırsal mahallesinde yapılacak çim sahanın temelini attı.

Temel atma törenine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyeleri ile Geçit kırsal mahallesindeki vatandaşlar katıldı.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise Karaköprü Belediyesi'nin hizmetlerine bir yenisini daha eklediğini belirterek, "Toplu taşımalı eğitimin yapıldığı kırsal mahallede sentetik çim saha yapılarak gençlerin spor yapmasına katkı sağlanacak. Karaköprü Belediye'miz Ak Partili belediyelerin hizmet anlayışını yansıtarak kırsalda da hizmetlerine devam ediyor. Sentetik çim sahanın gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bir kırsal mahalleye daha sentetik çim saha hizmeti daha sunmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Baydilli, hizmetlerine durmadan devam ettiklerini kaydederek şöyle konuştu: "Büyükşehir yasası ile birlikte kırsaldaki mahallelerimiz bize bağlanınca kırsala da aynı hizmeti götürmeye başladık. Toplu taşımalı eğitimin yapıldığı bir kırsal mahallemizde daha sentetik çim saha yaparak buradaki gençlerimizin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Burada 10. kırsal mahallemizdeki semt sahamızın temelini atıyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Eskiden toprak sahada futbol oynadıklarını belirten Geçit mahallesinde gençler, mahallelerine yapılan Sentetik çim saha ile birlikte çim sahada futbol oynamanın keyfini yaşayacaklarını söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Geçit kırsal mahallesinde yapılan sentetik çim sahanın 1 ay içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142