Title of a News Article

Karaköprü’nün mimarı ebediyete uğurlandı

 Karaköprü’nün mimarı ebediyete uğurlandı
banner206

Bir yıldır kanser tedavisi gören ve dün gece yaşam mücadelesini kaybeden Karaköprü eski Belediye Başkanı Ahmet Güzel, Binlerce kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

1999-2009 yılları arasında Karaköprü Belediye Başkanlığı yapan ve Karaköprü’nün modern bir hale gelmesinde büyük emekleri bulunan Ahmet Güzel, bir yıldır kanser tedavisi görüyordu. AK Parti’ye katılan ilk Belediye Başkanı olan 60 yaşındaki Güzel, dün gece yaşam mücadelesini kaybetmişti.

Karaköprü’nün mimarı olarak bilinen Ahmet Güzel, bugün tedavi gördüğü Şanmed Hastanesi’nden alınarak Karaköprü Ali Baba Cami’sine getirildi. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde yoğunluktan dolayı üç ayrı yerde namaz kılındı. Güzel’in cenazesi, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Karaköprü Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, HDP İl Başkanı Rıdvan Yavuz, Şanlıurfa eski Milletvekillerinden Sabahattin Cevheri ve Niyazi Yanmaz, AK Parti Milletvekili Adayları Ahmet Eşref Fakıbaba ve Yusuf Eğilmez, Akçakale eski Belediye Başkanı Ahmet Akay, siyasi parti temsilcileri, Urfa eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Urfaspor’un bazı yönetim kurulu üyeleri, kanaat önderleri, muhtarlar ve binlerce kişi katıldı.

Güzel’in taziyesinin kendi yaptırdığı Karaköprü Belediyesi Taziyeevi’nde yapılacağı öğrenildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2015, 14:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Alpay
Mustafa Alpay - 9 yıl Önce

karaköprünün mimarı rahmetli başkanımıza allahtan rahmet diler mekanı cennet olsun

sinan
sinan - 9 yıl Önce

Allah rahmet eylesin

SIRADAKİ HABER

banner195