Title of a News Article

Karaköprü’nün sorunları konuşuldu

Karaköprü’nün sorunları konuşuldu
banner206

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü ilçesinde, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri’nin katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı, AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe teşkilatı katıldı.

İstişare ve değerlendirme toplantısı öncesi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, göreve geldiği zaman diliminde ilçede yaptığı çalışmalarla ilgili kısa bir sunum ve konuşma yaptı.

Karaköprü için çok çalışmak gerektiğini belirten Başkan Baydilli “Karaköprü’müz diğer ilçelere nazaran yıllık yüzde 20 oranında büyüyen bir ilçe. Buda gösteriyor ki Karaköprü’müz için çok çalışmamız lazım. Karaköprü ilçemize bağlanan kırsal mahallerimizi çamurdan ve tozdan arındırmak için stabilize malzeme serimi yapıyoruz. Bunun yanında yine kırsal mahallelerimize çok amaçlı salonlar ve toplu taşımalı eğitimin yapıldığı mahallelerimizde ise sentetik çim sahası yapıyoruz. Merkezde ise ekiplerimiz aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşlerimiz yeni yollar açıyor. Alt yapısı tamamlanmış bölgelerde kilitli parke taşı döşeme çalışmasını yapıyor. Bugüne kadar 55 bin m2 kilitli parke taşı döşemesi yaptık. Park ve bahçeler olarak ta ilçemize yeni parklar kazandırıyoruz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ise, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi tebrik ettiğini söyledi. Milletvekili Fakıbaba, “Şanlıurfa değişiyor. Bu değişim devam edecek. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak, vatandaşı kucaklarsak ve bir aile ortamı içerisinde hareket edersek, birbirimizi hoş görü ile karşılarsak bundan hem Karaköprü hem Partimizi hem de Urfa’mız kazanır. Ben çalışmalarından dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ediyorum dedi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise, Karaköprü’de yapılan hizmetleri görünce mutlu olduğunu söyledi. Toplantının son bölümünde teşkilat mensupları ilçenin sorunlarını Milletvekilleri Cevheri ve Fakıbaba’ya ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195