Title of a News Article

Karakoyun deresi çöpten arındırıldı

Karakoyun deresi çöpten arındırıldı
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vektörle mücadele çalışmalarını 3 merkez ilçede yoğunlaştırdı. Larvalama döneminde işi sıkı tutan Büyükşehir ekipleri; tüm rögar, dere yatakları ve yağmur suyu kanalları gibi tüm alanları düzenli olarak ilaçlıyor.

Koronavirüs tedbirlileri kapsamında Şanlıurfa’nın bir çok noktasında çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vektör ile mücadeleyi Şanlıurfa kent merkezinden geçen dereler ve mağaralar bölgesinde yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Karaköprü, Sırrın ve Çavşak derelerini rutin olarak temizleyen ekipler oluşabilecek larvalama dönemine karşılık ilaçlama işlemlerine devam ediyor.

Şanlıurfa kent genelinde karasinek, sivrisinek, haşere ve özellikle insan sağlığını tehdit eden diğer vektörlerle mücadele çalışmaları kapsamında merkez ilçelerde tüm rögarlar, dere yatakları, yağmur suyu kanalları, fosseptik çukurlar ile su biriken bodrum katları ve atık depolama alanlarını düzenli olarak ilaçlanıyor.

EKİPLER İLAÇLAMAYI MAĞARALARDA YOĞUNLAŞTIRDI
Büyükşehir Belediyesi, vektörle mücadele kapsamında mağaralar bölgesinde de temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Özellikle Eyyübiye ilçesinde bulunan ve besiciliğin yapıldığı tespit edilen mağaralarda ilaçlama çalışmalarını artıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sivrisinek, karasinek ve larvalarla mücadelede kararlı bir çalışma yürütüyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ö.d.
Ö.d. - 4 yıl Önce

Slm su an izmirde yaşiyorum bir zamanlar ablamla abim oyuna dalıp beni orda kundakta unutup tekrar dönüp almışlar hey gidi günler

Gülseren atan
Gülseren atan - 4 yıl Önce

Şanlıurfa halilye ilçesi hamidiye mahalesinde öğretmen lojmannda baya siyah sinekler var eve giriyorlar ckmyorlar rahatsz oluyor bir an önce ilaclama yapılan

SIRADAKİ HABER

banner195