Title of a News Article

KARASAYAR’DAN BAŞKAN BAYIK’A ZİYARET

23 ve 24 . Dönem AK Parti Hatay Milletvekili ve Şanlıurfa İl Koordinatörü Orhan Karasayar Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ı ziyarette bulundu.

KARASAYAR’DAN BAŞKAN BAYIK’A ZİYARET
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Ak Parti Hilvan İlçe Koordinatörü Abdülkadir Karacabey ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Bayık’ı ziyarette bulunan Karasayar ‘Hilvan Belediyesine üçüncü defa seçilen Aslan Ali Bayık ilçeye kazandırmış olduğu birçok proje ile halkın gönlünde taht kurmuş, ilçeye ciddi anlamda katkıları olmuş bir başkan. Özellikle ulaşım, eğitim, yeşillendirme, alt ve üst yapıda yapmış olduğu yatırımlar ile Hilvan daha modern ve daha yaşanılabilir bir ilçe konumuna gelmiş. Bundan sonraki süreçte Hilvan için yapmayı planladığı projeler hakkında istişarede bulunduk ve elimizden geldiğince gerekli desteği sağlayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 31 Mart seçimlerinde halkın desteğiyle tekrar Belediye Başkanı seçilen Aslan Ali Bayık’ı yürekten tebrik ediyorum’ açıklamasında bulundu.

Şanlıurfa İl Koordinatörü Orhan Karasayar’ın Hilvan Belediyesine yapmış olduğu ziyaretten onur duyduğunu belirten Başkan Bayık ‘AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı ve İlçe teşkilatı ile birlikte bizi ziyarette bulunan Şanlıurfa İl Koordinatörü Orhan Karasayar ile Belediye Başkanlığı görevine başladığımız günden buyana ilçemiz için yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunarak özellikle tarımsal sulama konusunda kendisinden destek sözü aldık. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın’ dedi.       

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142