Title of a News Article

Karayılan’dan şok açıklama

 Karayılan’dan şok açıklama
banner206

IŞİD'in Kobane saldırılarından Türkiye'yi sorumlu tutan Murat Karayılan Çözüm sürecinin kendileri için bittiğini duyurdu.

KCK Yürütüme Kurulu üyesi ve silahlı güçlerin tepe ismi Murat Karayılan, IŞİD'in Kobane saldırısı ve çözüm sürecine dair hayli kritik açıklamalar yaptı.

 

"ORTADA SÜREÇ FALAN KALMADI"

Sterk TV'de yaptığı açıklamada Kobane'deki IŞİD saldırılarından Türkiye'yi sorumlu tutan Karayılan "Ortada çözüm süreci falan kalmamıştır." dedi.

 

"SAVAŞ HALİ SÖZ KONUSU"

"Süreç bizim için bitmiştir, şimdi Başkan Apo'nun süreç konusunda söyleceği son sözü bekliyoruz." diyen Karayılan "AKP’nin politikası süreci zora soktu. Savaş hali söz konusu. Yeni bir değerlendirme yapmaya ihtiyaç var. Düşmanlık yapıyorlar. DAIŞ için bütün yollar açık. Ama halkımıza kapalı." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 08:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aydın KARAKELLE
Aydın KARAKELLE - 10 yıl Önce

abd başta olmak üzere, ingiltere,fransa gibi ülkelerin desteklemediği bir terö rörgütü var mı? kürtler, en rahat dönmelerine akp döneminde ulaştı. beğenmediğim pek çok icraatı varsa da...akp türkiyeyi ileri taşıdı. bırakın bölücülüğü ve bırakın ipinizi başkalarının elinde bulundurmayı...

SIRADAKİ HABER

banner195