Title of a News Article

Karşıyaka Mahallesine müjdeli haber...

.

Karaköprü'nün Karşıyaka mahallesinde dere peyzaj çalışmalarının bitiminin ardından söz verilen şelale yapımında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şelalemiz, Karaköprü'ye çok güzel bir görsellik katacak" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin Karaköprü'nün Karşyaka mahallesi sakinleri için sözünü verdiği şelale yapımında son rötuşlar yapılıyor. Dere peyzaj çalışmalarının bitimi ile birlikte yapımına başlanan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alan Başkan Nihat Çiftçi, şelalenin kısa bir süre sonra hizmete sunulacağını söyledi.

Ekiplerin yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Büyükşehir Belediye Başkanlığımız; Karaköprü ilçemizin Karşıyaka mahallesinde çok büyük bir görsele hitap edebilecek şelale yapımının sonuna doğru geldi. Bugün de sahadaki temaslarımız sırasında kontrolünü yaptık. Daha önce Karşıyaka mahallemize sözümüz vardı, dere peyzaj çalışmaları bittiğinde şelale eksik kalmıştı. Allah'a şükürler olsun bugün sözümüzü tuttuk. Karaköprülülere ve Karşıyaka mahallesi sakinlerimize vermiş olduğumuzun sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür projeler artık üst projeler. Buradaki şelale kapasite olarak mahalleye serinlik ve görsellik verecek. Bu çalışma ile birlikte Karşıyaka mahallesindeki çalışmalarımızda sona gelmiş olacağız. Ekiplerimiz çalışmalarına son sürat devam ediyorlar. İnşallah 2 ay gibi kısa bir süre sonra açılışını gerçekleştireceğiz. Emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum" dedi.

Başkan Çiftçi, temaslarının ardından şehrin diğer bölgelerinde devam eden çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2017, 14:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
A.polat
A.polat - 7 yıl Önce

Zaten sadece karaköprüye çalışmalar.haliliye gelince bişey Yok.

OSMAN AKFIRAT
OSMAN AKFIRAT - 7 yıl Önce

Sırrın karşıyaja deresi nezmana peyzaj olacak yazın kokudan hastalıktan geçilmiyor.

SIRADAKİ HABER

banner195