Title of a News Article

Katarlı Bakana Ceylan hediye edildi

Katarlı Bakana Ceylan hediye edildi
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gıda, Tarım ve Hayvancılık Ahmet Eşref Fakıbaba ve Katar Çevre Bakanı Muhammed Bin Abdullah Ceylanpınar TİGEM arazisinde incelemelerde bulundular.

Özel uçakla Şanlıurfa'ya gelen Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Katar Çevre Çevre Bakanı Muhammed Bin Abdullah, askeri helikopterle Ceylanpınar tarım işletmelerine gittiler. Burada Kaymakam Ahmet Karatepe ve Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından karşılanan her iki Bakana TİGEM Genel Müdürü Mehmet Taşan tarafından brifing verildi. 

Bakanların yanı sıra bölgeye giden heyet içerisinde Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Tarım Bakanlığı Dış ilişkiler Genel Müdürü Ali Recep Nazlı, Tarım Bakanlığı Müdür Vekili Halil Şırıl, Katarlı Bakanla birlikte ise Büyükelçi Salem Mübarek, Müsteşar Yardımcısı Faleh Bin Naser, Tarım Bakanı müdürü Yausuf Khliad, mohammed Al Abdulla, Ziyad Köprülü, yer aldılar. 

Katarlı Bakan Muhammed Bin Abdullah, burada bir açıklama da bulunarak Tarım ve hayvancılık üzerine yatırım yapma adına geldiklerini söyledi. 

Ceylanpınar'daki TİGEM  gezisi sonrası Katarlı Bakan Muhammed Bin Abdullah'a 2 adet Ceylan hediye edildi. 


Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142