Title of a News Article

Katil Çoban İntihar Etti

Batman'da Örensu köyünde av tüfeğiyle 7 kişiyi katleden çoban Fevzi Taş, olayın yaşandığı köye girerken köylüler tarafından fark edilince intihar etti.

Katil Çoban İntihar Etti
banner206
 Batman'ın Kozluk ilçesi Örensu köyünde geçtiğimiz gün av tüfeğiyle 7 kişiyi katleden çoban Fevzi Taş, olayın yaşandığı köye girerken köylüler tarafından fark edilince intihar etti.

NELER YAŞANDI?

Kozluk İlçesi’ne bağlı Örensu Köyü’nde Cumartesi akşamı Saadiye Tunla (62), Leyla Güneş (17), Sultan Efe (18), Bilal Efe (16), Hüseyin Efe (41), Mehmet Tunla (12) ve misafir olarak bulunan Osman Şen (19), köy yakınlarındak Garza Çayı kıyısında hayvan sağarken başlarına pompalı tüfek ve tabancalarla ateş edilerek öldürüldü.

4 KİŞİ ARANIYORDU

Cinayetlerle ilgili olarak, köyde çobanlık yapan Sadrettin Taş ile oğulları Fevzi ve Methi Taş ile Sadri Çakmak’ın aranmasına jandarma tarafından başlandı.

BOĞAZINA SİLAH DAYAYIP İNTİHAR ETTİ

Cinayetlerin numaralı zanlısı olduğu belirtilen Fevzi Taş, iddiaya göre bugün saat 16.30 sıralarında köyde hayvanların bulunduğu bölgeye geldi. Köyde nöbet tutan Tunla ailesinin fertleri, bir kişiyi görence kim olduklarını sordu. Çobanın oğlu olduğunu söyleyen kişi, daha sonra yanında taşıdığı pompalı tüfekle boğazına ateş ederek intihar etti.

"DURUMU HEMEN JANDARMAYA BİLDİRDİK"

Görgü tanıklarından Sinan Tunla, "Köyde hayvanların bulunduğu bölgede nöbet tutuyorduk. 300 metre mesafede bir kişi görünce durumundan şüphelenip kim olduğunu sorduğumda bana ’çobanın oğluyum’ dedi. Ben de yaklaşma seni öldürürüm dedim. Bu sırada tüfeği boğazına dayayıp ateş etti. Olay yerinde öldü. Biz de durumu jandarmaya bildirdik" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195