Title of a News Article

Katlı köprülü kavşak için..

.

Katlı köprülü kavşak için..
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü İlçesinde yapımına başlayacağı Narlıdere Katlı Köprülü Kavşak öncesinde bölgedeki caddelerde yol genişletmesi yaparken asfaltı deforme olan bazı bulvarlarda ise revize çalışması yapıyor.

Çardaklıkaya Bulvarı ile Karaköprü ilçesini birbirine bağlayacak olan “Narlıdere Köprülü Kavşağı” öncesi trafik sıkışıklarının önüne geçmek isteyen Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki yollarda genişletme ve revizelerle gerekli tedbirleri alıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin öncülüğünde yapımına hız verilecek olan “Narlıdere Katlı Köprülü Kavşak” öncesinde bölgede yer alan 15 adet evin kamulaştırmasını yaparak yıkımını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bugünlerde ise bölgedeki trafiği rahatlatacak adımlar atıyor.

 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI YENİLENDİ

Karaköprü ilçesinde birinci ve ikinci 35 metrelik yollara bağlantı sağlayan ve Diyarbakır Karayoluna alternatif olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, yoldaki kilitli parkenin sökümünü yaparak bulvarı ilk kez sıcak asfaltla buluşturdu.

Karaköprü İlçesi Alibaba Mahallesi’nde bulunan Recep Tayyip Erdoğan(RTE) Bulvarının eskiyen kilitli parke taşlarını önce söken ardından taşları başka yerde kullanmak için diğer bölgelere sevk eden Büyükşehir Belediyesi bulvarı sıcak asfaltla buluşturarak ilçe halkının hizmetine sundu.

 

ALİ BABA 5012. CADDE GENİŞLETİLDİ VE ASFALTLANDI

Karaköprü ilçesinde birinci ve ikinci 35 metrelik yollara bağlantı sağlayan ve Diyarbakır Karayoluna alternatif olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarına bağlı 5012. Caddeyi genişleten Büyükşehir Belediyesi caddenin sıcak asfaltını tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195