Title of a News Article

Katliamın kanlı bilançosunu açıkladı

 Katliamın kanlı bilançosunu açıkladı
banner206

Başbakan Davutoğlu, “Suruç’ta ülke olarak millet olarak büyük bir acı yaşadık. 32 vatandaşımızı kaybettik. 29 vatandaşımız hastanelerde tedavi altında” dedi

Davutoğlu, saldırganla ilgili olarak "Anlaşılan o ki, ya bir sızma, ya grup içinde söz konusu olan kimliği teşhis edilemeyen şahıs tarafından canlı bomba olmak suretiyle bu katliam gerçekleştiriliyor." dedi.
YARALILARI ZİYARET ETTİ...

Uçakla GAP Havalimanı'na gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada yaralanan ve Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti. Davutoğlu’na, patlamanın hemen ardından Şanlıurfa’ya gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve çok sayıda milletvekili eşlik etti.

Hastanedeki yaralıları ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastanedeki yaralıları ziyaret ettikten sonra dışarı çıkan Davutoğlu, vatandaşları selamladı. Hastanenin ikinci katının penceresinde el sallayan yaşlı bir kadını gören Davutoğlu, tekrar hastaneye dönerek yaşlı kadını odasında ziyaret etti. Yaklaşık yarım saat hastanede kalan Başbakan Davutoğlu, daha sonra Şanlıurfa Valiliği'ne geçti.
Dışarıda bekleyen bazı yaralı yakınları ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2015, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195