Title of a News Article

Kaya, “19 Mayıs’ı buruk kutluyoruz”

 Kaya, “19 Mayıs’ı buruk kutluyoruz”
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 95. Yıldönümünü nedeniyle mesaj yayımlayan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya,  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, 19 Mayıs’ın Soma’da yaşanan faciadan dolayı bu yıl buruk kutlandığını ifade etti.  Geçmişte verilen mücadelenin genç kuşaklara en iyi şekilde anlatılması gerektiğini vurgu yapan Başkan Kaya, , millet olarak da gençlere güvendiklerini ve ülkemizin daha da kalkınması için gençlerin azimle ve özveriyle çalışacaklarına inandıklarını söyledi.

Başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarını saygıyla andıklarını ifade eden Başkan Kaya, “ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı gençlerimize kutlu olsun.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2014, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195