Title of a News Article

Kaya Hisarcıklıoğlu ile görüştü

Kaya Hisarcıklıoğlu ile görüştü
banner206
Şanlıurfa Ticaret Borsası ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda 365 Oda ve Borsa başkanı ile bir araya geldi.

Koronavirüs (Covid-19) pandemisinin ekonomik etkilerinin ve buna yönelik alınan tedbirlerin istişare edildiği toplantıda notlarını alan Mehmet Kaya, Şanlıurfa ekonomisinin desteklenmesi hususunda çözüm önerileri sundu. Kredi, kefalet, istihdam ve ulaşım gibi birçok alanda alınan tedbirlerin konuşulduğu toplantıda finansal, lojistik ve tarımsal desteklerin yanı sıra vergi ötelemeleri gündem maddelerini oluşturdu.

Video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen toplantıda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde anket çalışması yapılarak; TOBB nefes kredisi ve bankaların Üyelerimize sağladıkları kolaylıklar, piyasa dalgalanmaları, kredi limitleri ve çalışanların durumu analiz edildi.


Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, " Bu toplantıyla Şanlıurfa ekonomisinin ihtiyaçlarını ve üyelerimizin talep, öneri ve sıkıntılarını TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na bir kez daha aktarma fırsatı yakaladık. Etkisi küresel ölçekte hissedilen Koronavirüs salgınına karşı ulusal ve yerel boyutta mücadele veriyoruz. Bu konuda başta Cumhurbaşkanlığımızın ve Bakanlıklarımızın aldığı tedbirler ve sundukları destek paketleri olmak üzere TOBB bünyesinde yaptığımız çalışmalar ülke genelinde ve Şanlıurfa’da ticaret hayatına can suyu verecektir.’’ diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195