Title of a News Article

Kaya ve Eyyüpoğlu, mesaj yayınladı

.

Kaya ve Eyyüpoğlu, mesaj yayınladı
banner206
Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoüğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya,  Mevlid Kandili dolayısıyla birer kandil mesajı yayımladı.

Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Mevlid Kandili’nin insanlığın kurtuluşuna vesile olması dileklerinde bulundu.

Kaya mesajında, insanlığın ruh ufkuna aydınlık bir devir açan Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kaya, Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirdiği, insanlığın kurtuluşu için çok hayırlı ve mübarek bir başlangıç olan bu gecede onun ahlak ve fazilet dolu hayatını öğrenmek ve örnek almak gerektiğini kaydetti. Bu günün sevginin, hoşgörünün, cömertliğin, merhametin, barışın ve adaletin temsilcisi, alemlere rahmet olarak gönderilmiş olan Hz. Peygamberimizi daha iyi anlamamıza ve onun getirmiş olduğu evrensel mesajı ve prensipleri uygulamamıza vesile olmasını temenni ettiklerini kaydeden Kaya, "Mevlid Kandili'nin tüm insanlığa sevgi, huzur ve barış getirmesini Yüce Allah'tan niyaz eder, bütün vatandaşlarımızın ve İslam aleminin kandilini en kalbi duygularımla tebrik ederim" dedi.

 

ŞUTB’DEN KANDİL MESAJI

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) doğum gecesi olan Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayımlayan Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu ise,  Salı’yı  Çarşambaya bağlayan gecenin kainatın son Peygamberi olan İslam Peygamberi, efendimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem’in dünyaya geldiği gün olduğunu hatırlattı.

Kandil nedeniyle aziz ve mübarek olan bu günün bereketinden istifade etmemiz gerektiğini kaydeden Eyyüpoğlu, “içimize yönelmek ve nefis muhasebesi yapmak, özeleştiriden kaçınmamak, insanlık nezdindeki görev ve sorumluluklarımızı hatırlamamız hepimizin huzur vesilesi olacaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Mevlid Kandilimiz’in bütün Müslümanlara huzur getirmesini, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasında kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine hayır kapılarının açılmasına vesile olmasını yüce Allah’tan diliyor, tüm hemşerilerimizin ve İslam Alemi’nin Mevlit Kandili’ni kutluyorum.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2015, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195