Title of a News Article

Kaya ve Eyyüpoğlu’ndan sert açıklama…

.

Kaya ve Eyyüpoğlu’ndan sert açıklama…
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, yaptıkları açıklamalarla, Ankara’daki bombalı patlamayı lanetledi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya Ankara’da gerçekleşen patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada;  hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet yaralılara ise acil şiflar ediledi. Terörün her türlüsünü lanetlediklerini belirten Kaya, hiç bir sorunun şiddetle çözülemeyeceğini ve bu saldırının faillerinin en kısa zamanda bulunmasını temenni ettiklerini söyledi.

Millet olarak birbirimize kenetlenmemiz ve sağduyumuzu korumamız gerektiğini kaydeden Kaya; "Birlik ve beraberliğimize yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Ne olursa olsun terörün her türlüsüne karşıyız. Ülkemizin birlik ve beraberliği, kardeşliğimiz bu saldırılar ile hedef alınmıştır.  Yıllardır Kürt, Türk, Arap Laz, Çerkez hepimiz birlikte yaşıyoruz. Bu vatanda hepimiz kardeşiz, ülkemizi Ortadoğu ülkeleri gibi bölmek isteyen güçler var, bu tür provakasyonlara gelmeyelim birbirimize sahip çıkalım. Terörü ve terör destekçilerini bir kez daha lanetliyorum.” diye konuştu.

 

Eyyüpoğlu’ndan da mesaj geldi

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, dün Ankara’da gerçekleştirilen patlamaya ilişkin bir mesaj yayımlayarak terörü lanetledi.

Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin olarak bir mesaj yayımlayan Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, terörün her türlüsünü lanetlediklerini ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak, milletimizin bu coğrafyada huzur ve güvenlik içerisinde yaşamasına engel olmak isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını kaydetti.

Eyyüpoğlu;  "Ülke huzurumuzun hedef alındığı bu tür terör saldırılarını kınıyor, saldırıları gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.  Meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195