Title of a News Article

Kayacan Beyazgül'ü yazdı!...

Şanlıurfa Dayanışma Derneği Başkanı Av. Müslüm Kayacan, meslektaşı Beyazgül’ün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesine sevindiğini söyledi.

Kayacan Beyazgül'ü yazdı!...
banner206

İstanbul Şanlıurfalılar Dayanışma Derneği Başkanı Av. Müslüm Kayacan, meslektaşı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesine sevindiğini belirterek, “Zeynel Bey’in kuracağı A Takımı’nın ehil ve ekip ruhuna yatkın kişilerden olmasını temenni ederim.” dedi.

Av.Zeynel Abidin Beyazgül’ün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesine, İstanbul’daki iş dünyasının yanı sıra Şanlıurfa Dayanışma Derneği Başkanı Av. Müslüm Kayacan’dan da olumlu tepkiler geldi. Meslektaşı olduğu için Beyazgül’ün seçilmesine daha çok sevindiğini ve isabetli bulduğunu belirten Kayacan’ın konuya ilişkin düşünceleri şöyle:

“Rab’bim hakkında hayırlısını nasip etsin. Şanlıurfa’mız bu seçimde bir ilçemiz hariç tamamıyla iktidar partisiyle uyumlu hale gelmiştir. Zeynel Bey, bu yarıştan yüzünün akıyla çıkmıştır. Bu başarı şehrimiz için Ankara’da önemli kazanımlara vesile olmalıdır.

Biz istemeye utanıyoruz. Halbuki kendimiz için değil memleket için isteniyor. Ama ‘yok’ denildi mi, o kapı ikinci kez çalınmıyor. Oysa mesele memleket ise kapıdan sürülsek bacadan girmeliyiz artık.”

Başarının sırrının; kişinin almış olduğu eğitimle ilgili olmadığını düşündüğünü belirten Müslüm Kayacan, “Kişinin hukukçu ya da ekonomist olması bir şeyi değiştirmiyor. Mesele yönetim kadrosu. Zeynel Bey’in bunu bildiğine inanıyorum. Kuracağı ‘A Takımı’nın ehil ve ekip ruhuna yatkın kişilerden olmasını temenni ederim” dedi.

İstanbul’da rüştünü ispatlamış değerli insanlarımız var

İstanbul’da sahada söz sahibi olan güçlü hemşehrileri olduğuna dikkat çeken Şanlıurfa Dayanışma Derneği Başkanı Kayacan, şöyle devam etti:

“İş insanları olarak çok dağınık bir haldeydik. Eski Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi Bey’in İstanbul’da bulunan iş adamalarına WOW Otel’de vermiş olduğu kahvaltı, URSİAD Derneğimizin kurulmasına vesile olmuştur. Bu konuda kendisine müteşekkiriz. Derneğimiz, birbirinden değerli ve mesleğinde rüştünü ispatlamış iş insanlarımız tarafından sahiplenildi. Şimdi dağınık değil, bir arada ve hepsi şehrinin gelişimi için elinden gelen desteği vermeye hazır. Burada mesele, kimin ne isteyeceği.

Kayacan, kurulacak doğru ekip ve güzel bir koordinasyon ile Şanlıurfa’nın kazanacağını sözlerine ekledi.

capahaber.com

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2019, 23:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195