Title of a News Article

Kaymakam Çiftçi'den güzel haber

 Kaymakam Çiftçi'den güzel haber
banner206

Suruç İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi ilçede bulunan ve tekerlekli sandalye ihtiyacı olan bedensel engelli ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye dağıtımını sürdürüyor.

Suriye’deki savaştan kaçarak Suruç ilçesine yerleşen sığınmacıların her türlü ihtiyacı karşılanırken doğuştan ve çeşitli hastalıklar nedeniyle yürüyemez durumda olan bedensel engellilere tekerlekli sandalye dağıtımı devam ediyor.

Suruç İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi İlçe Sosyal Yardımlaşma Müdürü Mahmut Aksu’nun vakıf olarak belirlediği ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye vererek onların sıkıntılarını ortadan kaldırmaya devam ediyor.

Daha önce başta Suruç ilçesinde tespit edilen ihtiyaç sahipleri Türk ailelerin yanı sıra Suriye’nin kobani kentinden savaştan kaçarak ilçeye zor şartlar altında gelen bedensel engelli ve felçli hastalara şimdiye kadar 30’a yakın tekerlekli sandalye verilerek sıkıntıları ortadan kalkmış oldu.

Tekerlekli sandalyeleri çadır kent ve ilçede kalan ihtiyaç sahiplerine bizzat kendisi götüren Kaymakam Çiftçi “Toplumda her birey bir engelli adayı olduğunu unutmamız gerekir. Ancak yanı başımızda tekerlekli sandalye ihtiyacı duyan kardeşlerimizi görmezlikten gelmemiz mümkün değil. Şimdiye kadar 30 adet tekerlekli sandalye verdik. Kaymakamlık olarak yardımlarımızı her ihtiyaç sahibine ulaştırdığımız gibi ihtiyaç sahibi olan engelli kardeşlerimize de devam edecek. Ben bu konuda bizlere ön ayak olan Sayın Valimiz İzzettin Küçük’e sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Bugünde burada doğuştan felçli olan ve şimdiye kadar ailesinin maddi sıkıntılardan dolayı tekerlekli sandalye alınamayan 17 yaşındaki kardeşimiz Fatma Mustafa’ya en çok isteği olan tekerlekli sandalyesini verdik.İnşallah sokaklarda rahat gezecek arkadaşlarıyla ailesiyle istediği yere gidebilecek dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2014, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195