Title of a News Article

Kaymakam Merve'yi ziyaret etti

Kaymakam Merve'yi ziyaret etti
banner206

 Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, 20 Mart 2014 tarihinde sınır hattına yakın bölgedeki okulun bahçesinde sırtına isabet eden mermi ile yaralanan İMKB Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Merve Tok'u ziyaret etti.

Suriye sınır hattına yakın bölgedeki Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan İMKB Ortaokulu'nda teneffüste okul bahçesinde dolaşırken sırtına mermi isabet eden 8. sınıf öğrencisi Merve Tok yaralanmıştı. Ambulansla kaldırıldığı Akçakale Devlet Hastanesi'nde sırtındaki merminin çıkarılmasının ardından Merve Tok, Şanlıurfa'ya sevk edilmişti. Durumunun iyiye gitmesi ile taburcu olan Merve Tok'u, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat evinde ziyaret etti.

Baba İbrahim Tok, "Ben öncelikle olay anından itibaren ve şimdiye kadar bizleri yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp Fırat'a çok teşekkür ederim. Sağ olsun kendisi bizimle çok ilgilendi. Her konuda yanımızda oldu. Ben tekrardan Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Kaymakam Fırat, "20 Mart 2014 tarihinde teneffüse çıktıktan sonra nereden geldiği bilinmeyen bir mermi ile Merve kızımız yaralamıştı. İlçe hastanemizde yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa'ya sevk edilmişti. Allah'a şükür ki kızımız tehlikeyi atlattı ve şuan taburcu oldu. Daha önceden kendisini Şanlıurfa'da yattığı hastanede ziyaret etmiştik. Taburcu olduktan sonra bizde kendisini evinde ziyarete geldik. Çok şükür ki Merve kızımızı iyi gördük. Benim tek arzum, isteğim hemen yanı başımızda devam eden savaşın bir an önce bitmesi, herkesin barış, huzur ve refah içerisinde yaşamasıdır. İnşallah bu tür üzücü olaylar bir daha yaşanmaz. Ben tekrardan Merve kızımıza ve babası İbrahim Tok'a çok geçmiş olsun diyorum" diye konuştu.

Kaymakam Fırat, Merve Tok'a çeşitli hediyeler vererek evden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2014, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195