Title of a News Article

Kaymakam Özay ve Başkan Bayık'tan Mehmetciğe Yeni Yıl Sürprizi

Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay ile Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Jandarma Bölük Komutanlığını ziyaret ederek yapan Mehmetciklerin yeni yılını kutladı.

 

Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay ile Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Jandarma Bölük Komutanlığını ziyaret ederek yapan Mehmetciklerin yeni yılını kutladı.

 

 

 

Mehmetciklerin yeni yılını kutlamak için Hilvan Jandarma Bölük Komutanlığına giden Kaymakam Özay ve Belediye Başkanı Bayık’a Cumhuriyet Savcısı Turgut Kaya ile Hilvan Emniyet Müdürü Yunus Aydın eşlik etti. Bölükteki er ve erbaşların yeni yılını kutlayan Özay ve Bayık bölükteki erlerle bir süre birlikte çay içip sohbet etti.

 

 

Vatani görevini yapan Mehmetciklere konuşan Ahmet Özay, “ Ailenizden ve sevdiklerinizden uzakta yeni bir yıla girmiş olsanız bile burası da bir ana ocağı ve baba ocağıdır. Yeni yıl, aileniz ve sevdiklerinizle beraber mutluluk yaşayacağınız bir yıl olur ve inşallah vatana ve millete hayırlı olur” dedi.

 

 

 

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’da yeni yılını kutladığı Mehmetciklere “ Yurdun her tarafından buraya gelip vatani görevlerini yapan arkadaşlarımız kardeşlerimiz var. Bu da birlik ve beraberliğin en büyük göstergesidir. Yeni yıl vatana ve millete hayırlı olsun” dedi.

 

 

Özay ve Bayık ile beraberindekiler daha sonra 5 yıl önce çobanlık yaparken yıldırım çarpması sonucu eşini kaybeden 7 çocuk annesi Rahime Yükkaldıran’ın evini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. 7 çocuğuyla beraber zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Rahime Yükkaldıran’a gereken yardımın ziyadesiyle yapılacağı sözü verildi.

 

 

Ardından Hilvan Devlet Hastanesine gidip sağlık çalışanları ile burada yatan hastaların yeni yılını kutlayan Özay ve Bayık çalışan sağlık personeline ve yatan hastalara karanfil, çocuklara da oyuncak dağıtıp yeni yılın sağlıklı olması temennisinde bulundular.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2015, 20:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195