Title of a News Article

Kaymakam Yılmaz, incelemelerini sürdürüyor

.

Kaymakam Yılmaz, incelemelerini sürdürüyor
banner206

Halililye Kaymakamı Ali Yılmaz; Haliliye İlçesine bağlı Koçak ve Acaryurt Mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Koçak İlk-Orta Okul Müdürü Celal Canikli ve diğer öğretmenler tarafından karşılanan Kaymakam Yılmaz, burada beklemekte olan Koçak Mahallesi Sakinleriyle birlikte öğretmenler odasında toplanarak, bir müddet sohbet etti. Sohbet esnasında mahallenin su sorunu dile getirildi ve okul suyunun yetersiz olduğu ifade edildi. Öğrenci servislerinin modellerinin tespiti konusunda velilerin ve servis şoförlerinin taleplerini dinleyen Kaymakam Yılmaz; “Mahallelinin sorunlarını biliyoruz, bunların çözümü konusunda her türlü gayreti sarf edeceğiz. Taleplerinizi ilgili makamlara iletip takipçisi olacağız” dedi.

Daha sonra, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Haliliye Kaymakamı Yılmaz, 2 gün önce yapılan TEOG sınavlarına giren öğrencilerin durumunu sordu. Öğrencilerin başarısını duyunca memnuniyetini dile getiren Yılmaz “Çok çalışmalısınız ve bol bol okumalısınız. Okudukça ufkunuz açılır ve amaçladığınız hedefinize ulaşmak daha kolay olur. Bizim bu Ülkeye ve Yasalarına bağlı ve saygılı bireylere ihtiyacımız var. Sizler bu ülkenin gelecekteki idarecileri olacaksınız. Bu ülkenin çeşitli bölgelerinde görev yapacaksınız. Çözüm noktası sizler olacaksınız. Bunun için çok çalışmalısınız. Sizleri TEOG sınavlarındaki başarınızdan dolayı kutluyorum” dedi.

Daha sonra Koçak İlk-Orta Okulu öğrencilerine kitap seti ve top hediye eden Kaymakam Yılmaz, Acaryurt Mahallesi Muhtarlığına geçerek Muhtar Halil Akçaba'dan mahallenin sorunlarını dinledi. Buradan Süleymanfak Birleştirilmiş Sınıflı İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam Yılmaz Okul Müdürü Yasin Çiftçi, Öğretmen ve Öğrencilerle bir müddet sohbet ettikten sonra beraberinde getirmiş olduğu top ve kitap kolisini okula hediye etti.

​Kaymakam Ali Yılmaz'ın mahalle ziyaretlerine İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Seymen’de eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142