Title of a News Article

Kayral ve Borak ailesinin mutlu günü

Kayral ve Borak ailesinin mutlu günü
banner206
Eyyübiye Belediyesi meclis başkan vekili Şanlıurfa BŞB Meclis üyesi Ahmet Kenan Kayral’ın İş adamı oğlu Nihat Kayral ile Harran Üniversitesi İdari Mali İşler Müdürü Mustafa Borak’ın kızı Emine Borak ile yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Düğün Gelin ve Damadın düğün salonuna gelmesiyle başladı. Genç çiftin Kirveleri Eyyübiye Belediye meclis üyeleri Serdar Şeyhanlıoğlu ve Hüseyin Yıldırım ile Kenan Kayral, davetlileri kapıda tek tek karşıladılar.

Davetlilerin yerlerini almasının ardından resmi nikah törenine geçildi.
Damat Nihat Kayral ve Gelin Emine Borak'ın nikah masasında ki yerlerini almasıyla nikah şahitleri davet edildi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş genç çiftin nikah akitlerini kıyarken Nikaha MHP il başkanı Mahmut Güneş, Haliliye Belediye başkanı Mehmet Canpolat,Karaköprü Belediye başkanı Metin Baydilli,Ak parti Eyyübiye ilçe başkanı Mehmet Moğal,Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, Şanlıurfa BŞB belediyesi Ak parti grup başkan vekili Faruk Bayuk,Harran Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof.dr Tahir Gülüoğlu,Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven,Av. Hasan Suyun şahitlik yaptılar.

Düğüne çok sayıda Siyasetçi, iş adamı, spor Dünyasının tanınan isimleri ile çok sayıda davetli katıldı. Damat Nihan Kayral'ın babası Eyyübiye Belediye meclisi başkan vekili Ahmet Kenan Kayral"düğüne katılan tüm davetlilere, kirveler Serdar Şeyhanlıoğlu ve Hüseyin Yıldırım'a teşekkür ederim"dedi.

Resmi nikah işleminin ardından davetlilere yöresel yemek ikramı yapıldı. Damat ve Gelinin yakınları Pandemi kuralları çerçevesinde biraz eğlendikten sonra düğün sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2021, 22:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195