Title of a News Article

Kendi elleriyle yapıp, Sur ve Cizre'ye gönderdiler

.

Kendi elleriyle yapıp, Sur ve Cizre'ye gönderdiler
banner206
Şanlıurfa’daki polis eşleri, Sur ve Cizre’deki çatışma bölgesinde bulunan polis ve askerlere moral ve motivasyon amaçlı kendi evlerinde yaptıkları yemekleri göndererek destek olmaya çalıştı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünde görevli polislerin eşleri, Diyarbakır’ın Sur ve Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev yapan polis ve askerlere gıda ve giysilerden oluşan paketler gönderdi. Emniyet Müdür Yardımcısı Sunay Balıklıkaya, Emniyet Özel Kalem Müdürü Şaheser Alaca ve polis eşleri, İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen paketleri kamyonetle söz konusu ilçelere gönderdi. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplanan ve bir açıklama yapan polis eşleri, Sur ve Cizre’deki polislerle askere moral amaçlı gıda ve giysi paketleri hazırladıklarını belirtti. İki kişi ile başlatılan kampanyaya diğer polis eşlerinin de katıldığı ifade edilirken bir polis eşi, “Temennimiz kısa süre içerisinde bu olayların Allah’ın izniyle bitmesidir. Bütün polis eşlerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Önsal ayrıca yardım paketlerinin içinde bulunan malzemelerin hepsini kendilerinin yaptıklarını, içinde kurabiye, dolma, sarma ve giyeceklerin de olduğunu belirtti.

Polis eşleri, İl Emniyet Müdürlüğünden Sur ve Cizre ilçelerine giden kamyoneti el sallayarak uğurladı.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195