Title of a News Article

Kendi maaşlarıyla yaşlı kadına...

Kendi maaşlarıyla yaşlı kadına...
banner206
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla biraraya gelen Siverek Türk Eğitim-Sen temsilciliği üyesi öğretmenler, kendi maaşlarıyla yaşlı kadın ve kızına ev eşyası aldı.

Öğretmenler, Haliliye Mahallesi'nde oturan 80 yaşındaki Cemile Urmaz ile kızı Nazime Urmaz için kendi aralarında topladıkları parayla çek yat, televizyon, halı ve gıda maddeleri alarak teslim etti. Yaşlı kadının evine giden Türk Eğitim-Sen üyeleri, eski eşyalarını atıp, yeni eşyaları yerleştirdi.
Yaşlı kadının mutluluğu gözlerinden okunurken, kızı Nazime Urmaz gördüğü manzara karşısında gözyaşlarını tutamadı. İlk kez böyle bir durum ile karşılaştıklarını söyleyen Cemile Urmaz, "Mutluyum bize yardım eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Türk Eğitim-Sen kadın kolları başkanı Dilara Üçler ise 8 Mart dünya kadınlar gününde Cemile teyzeyi ve kızını mutlu edebildiklerini dile getirirken "Türk Eğitim-Sen olarak böyle etkinliklerimizi devam edecek. Çok mutlu olduk, onların mutluluğunu gördük. Güzel bir şey yaptığımızı gördük" dedi.
Türk Eğitim-Sen Siverek temsilciliği başkanı Mehmet Şengönüll ise "Bugün burada kadın kollarımız böyle bir etkinlik düzenlemişler. Daha önceden bize bilgi vermişlerdi. Bunun devamı için genel merkezimiz ile görüşüp tespit ettiklerimiz evlere yardımlarımızı ulaştıracağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2015, 19:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195