Title of a News Article

Kenyalı Validen Çiftçi'ye ziyaret

.

Kenya Cumhuriyeti Garissa Eyaleti Valisi Nathif J.Adam, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret etti.
Geçtiğimiz aylarda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 'Kardeş Şehir' seçilen Garissa Eyaleti Valisi Nathif J. Adam, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Bir süre sohbet eden Vali Adam ile Başkan Çiftçi, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundular. Başkan Çiftçi, yaptığı açıklamada kardeş şehir Seçtikleri Garissa Eyaleti Valisi Nathif J.Adam'ı Urfa'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Müslüman ülke olan Kenya'nın Garissa Eyaleti ile Şanlıurfa'nın birçok özelliği bulunuyor. Biz Garissa ile gönül bağlarını geliştirmek istiyoruz" dedi.
Vali Adam da, yaptığı açıklamada,  Şanlıurfa'nın tarihi zenginlikleri olan bir il olduğunu belirterek, kendilerini Şanlıurfa'da ağırlayan Başkan Çiftçi'ye teşekkür etti. Şanlıurfa ile Garissa Heyelati arasındaki ortak özellikleri vurgulayan Adam, Türkiye ile Kenya arasında güçlü ilişkiler kurulmasını arzuladığını kaydetti.
Başkan Çiftçi tarafından ziyaretin anısına Vali Adam'a  fincan takımı ile plaket verdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2016, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195