Title of a News Article

Keşke herkes sizin gibi düşünse...

Keşke herkes sizin gibi düşünse...
banner206

Dünyayı saran korona virüsü etkisini halen fazlasıyla göstermekte ve rakamlar gün geçtikçe artmakta. Alınan önlemler, uyulması gereken kurallar ve tedbirler... Bunlara ne kadar riayet edliyor sizce? Yada buna kimler dikket ediyor. Yer yüzünde var olan milyarlarca insanın hayatını meşgul eden salgın hastalığa karşı kaç kişi kendini koruyor? Bu sorunun cevabını almaya kalkışılırsa, herkes maske ile kendini korumaya çalışıyor. Peki sizce bu yeterli mi? Tabiki hayır...

Şanlıurfa'da, Yeni Mahallesi muhtarı Hüseyin Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük takdir topladı.

Yaklaşık 1 yıldır gece gündüz insan hayatını meşgul eden Covid19 salgınına karşı aldığı önlem ve tedbirleri birbir sıralayan Muhtar Hüseyin Korkmaz, artık hiç bir düğüne cenazeye katılmayacağını ve zaten bir süredir de katılım sağlamadığını paylaşımında vurguladı.

Sağlık Bakanlığınca alınmış kararlara riayet noktasında ne kadar duyarlıyız. Hüseyin Korkmaz'ın dile getirdiği sözcükler, herkes tarafından bizzat uygulanmaya konulmuş olsaydı eğer, virüs çoktan etkisini yitirmiş hayat normale dönmüş olurdu.

Urfa'nın tanınmış simalarından birisi olan Hüseyin Korkmaz, yaptığı paylaşımında hem eleştiride bulundu hemde örnek teşkil edecek bir hal oluşturdu. 

Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz paylaşımında şunları söyledi.

KIYMETLİ DOSTLARIM..

Pandemi dönemi sona erene kadar ben, düğün- nişan- taziye gibi topluluklara, gezmelere gitmiyorum /gitmeyeceğim de..Zorunlu olmadıkça toplumun kalabalık teşkil eden yerlerinden uzak duracağım.. Evlenenlere ömür boyu sağlıklı mutluluklar dilerim.. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır sağlık versin.. Gidersem ölür ve öldürebilirim ..Yaşamayı, hayatı, ailemi, evlatlarımı, arkadaşlarımı, dostlarımı ve kendimi seviyorum..Virüsü taşıyor ancak belirtilerini göstermiyor olabilirim ve virüsü size bulaştırabilme riskim olabilir.. Hayır, " virüs korkusu”yla yaşamıyorum, sadece sorun olmak değil çözüme katkı sağlamak istiyorum.. Böylece kendimi toplum sağlığına katkıda bulunan bir yetişkin gibi hissediyorum.. Kendimizden başkalarını da düşünerek yaşayabildiğimizde, bütün dünya çok daha iyi bir durumda olacak..

Maske takmak ve 2 metre uzakta durmak beni zayıf, korkak, aptal ya da “kontrol altında” değil, düşünceli ve saygılı bir birey yapar.. Bir an için sevdiğiniz ve değer verdiğiniz birinin hastalandığını farz edin.. Lütfen birbirimizin yaşam hakkına saygılı olalım.. Lütfen dikkat edelim ; yaşamak ve yaşatmak istiyorsak.. Lütfen kopyalayıp yapıştırın. Ben görevimi yaptım. Sağlıkla kalın.

GÜZEL ve SAĞLIKLI GÜNLER HEPİMİZİN OLSUN. 

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2020, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195