Title of a News Article

KHB yönetimi aklama paklama uzmanı!

HABER sitemizin Sağlık ANALİZ isimli köşe yazısındaki bu günkü içeriktir: MERSİN KHB yönetimi harbiden aklama paklama uzmanı (!)

KHB yönetimi aklama paklama uzmanı!
banner206
Bu köşeden 13 ve 30 Eylül 2015 günleri seslendim. Amacım kemsiye karalamak, yermek, zor duruma sokmak değil, eksik ve gediğin düzeltilmesi, doğrunun yapılması, hak ve hukuk gözetilerek çalışılmasının sağlanmasını temin etmek için çaba sunmaktı.

Ancak ben ne yazarsam yazayım, MERSİN KHB YETKİLİ VE İLGİLİ TAKIMININ gözünü TAVUKKARASI bürümüş olmalı ki, bu yazdıklarımı 2görmezden gelme becerisini gösteriyorlar. Yazıktır, günahtır. Burası BEYTÜLMAL. Yetimlerin, şehitlerin hakkının olduğu devlet kasası… Kendi cebinizden bir para harcarken eliniz titreyip kılı kırk yaran sizler, devlet kasası size emanet kasa olduğu için sizlere uyarıcı vazifemi yaparak,  kılı kırk yarınız diyorum.  Kötü mü ediyorum, size fenalık mı yapıyorum?!

Hadi sizler bunları yazıyorum çiziyorum diye rahatınız bozuluyor o yüzden bana için için kızıyorsunuz. Ama bu iş bizlerin şahsi işi değil ki. Devletin işi. Kamunun işi. Milyonların o kasada hakkı hukuku var. Kanunları, yasaları, mevzuatları, genelgeleri doğru uygulamak zorundasınız. Görevinizi görevinizin gereklerine uygun, sorumluluk bilinci içinde yapmanız lazım. Bu gün kimseler sizden hesap sormayabilir.  Daha öncede yazdım. Devir değişir devran döner, bu sefer çok ağır hesap sorarlar. Size de yazık. Sizlerde Allah’ın kulu, Devletin memurusunuz. Ne diye hayatınızı riske atıyorsunuz! Kim için, ne için, neden?

13 Eylül günü yazımın linki:

//haberanaliz.net/article_detail.php?article_id=3128

 

30 Eylül günlü yazımın linki:

//haberanaliz.net/article_detail.php?article_id=3146

LÜTFEN BU YUKARIDA LİNKİNİ VERDİĞİM YAZILARI DİKKATLİ OKUYUN. ALLAH RIZASI GÖZETEREK OKUYUN. TARAFSIZ GÖZLÜKLE BAKIN. KİME DİYORUM? YETKİLİ VE İLGİLİLERE……

Bugün sabah posta kutumu açtım, bizim bu yazılarımızı okuyan bir okurumuz, bazı fotoğrafları içeren bir CD bırakmış. Ben bırakılan CD’yi ve içindeki notları inceledim şaşırdım kaldım.

Fotoğraflar ortada, hizmet aldığınız işyeri de orada, siz hakikaten burada hastanelerinizin  çamaşırını mı yıkatıyorsunuz?

Özenerek hazırladığınız teknik şartnameye rağmen…

Hastaneden getirdikleri çamaşırı yola döküyorlar, içeriye çekip yerde her türlü bulaşana açık bekletiyorlar, kirli bölüm temiz bölümü iç içe, ıslatıp gönderiyorlar size öyle mi?

Bu fotoğrafları çekenleri aramayın…

Denetimlerde kör olanı susturulanları, insanlığa düşman olanları arayın bence.

Hastanelerinizde enfeksiyon kaparak evine dönen her hastanın vebali günahı boynunuza.

Bana anlatıldığında konu bu kadar vahim olduğunu tahmin edememiştim, yazıklar olsun…

İdareye, yani sizlere temmuz ayı sonunda tüm bunları açıklayan bir şikâyet dilekçesi verilmiş, kayıt numaraları var ve bu dilekçe üç hastane ile Genel Sekreterliğe aynı gün verilmiş.

Ne yaptınız o dilekçeyi?

Neden cevap veremiyorsunuz ve neden herhangi bir idari işlem yapmadan iki aydır hizmet alıyorsunuz hakkında şikayet olan çamaşırhaneden?

Şöyle bir Birlikte fikir yürütme yapalım mı?

1 Ağustos 2015 tarihinde işe başladı bu çamaşırhane. Hadi hastane Muayene Komisyonları mesai yapmamak için işe başlanılan 1 ve 2 ağustos hafta sonu tatilinde çalışmadı, efendim iki günde düşündüler ne yapacaklarını 5 ağustosta işyeri teslimi için denetime gittiler. Eksik varsa tespit ettiler ve bunu ihaleyi yapan Genel Sekreterliğe raporladılar. Raporları birleştirelim dediler diye varsaysak 7 ağustosta biter bu, 8-9 ağustos hafta sonu tabi 10-11 ağustos Genel Sekreter meşgul olabilir, 12 ağustosta eksikleri yükleniciye bildirdiler. Postada gecikme oldu hafta sonundan sonra yani 17 ağustosta tebliğ oldu istekliye. İsteklinin 10 günlük süresi başladı sözleşme tasarısına göre! 27 ağustosta süre doldu bir gün savsakladılar sonrası hafta sonu tatili (sizin orada çalışanlarda hastalarda risk altında hala) 31 ağustosta muayene komisyonlarına gidin bakın dediler aykırılıklar giderilmiş mi diye. İki gün komisyonlar çok meşguldü gidip bakamadılar varsayalım, 3 Eylül de yoğun işlerinden fırsat buldular ve gittiler denetime, baktılar aykırılıklar devam ediyor. Raporladılar tabi bunu sonra birleştirdiler, istişare ettiler nasıl görmeyebiliriz diye, topu Genel Sekreterliğe paslamak için plan geliştirdiler varsayalım. Tabi her biri bir türlü, üç kurum, üç benzemez yani. Hafta sonu Genel Sekreterliğe yazdılar sonucu. Tarih 7 Eylül 2015 artık… İşe başlanalı 38 gün olmuş artık tabi; işyeri teslimi yapılıp yapılmadığı belli olmayan çamaşırhanenin, söyleyecek sözü yok.

Artık İKN 2013/122566 sayılı ihale şartnamenizle ilgili imzalamış olduğunuz sözleşmenin 16.1.1. maddesini uygulama zamanı!

Ne yaptınız?

Hadi Genel Sekreterlik baskı altında, bu üç hastanenin muayene komisyonları ne yaptı?

Sözleşmenin 16.3. maddesini neden uygulamadınız?

Bu gün 2 Ekim 2015 işe başlayalı iki ayı geçmiş ve hala dilekçelere cevap verememişsiniz!

Bende Çam Balı rümuzlu okuyucunun yorumları ile ilgili tereddütler yaşıyordum abartılımı diye, ama az söylemiş…

Sözleşme hükümlerini uygulama zorunluluğunu savsaklayarak 4 haftadır ne bekliyorsunuz!

ŞİMDİ CD İÇİNDE VERİLEN GÖRÜNTÜLERİ SİZE BURADA YAYINLIYORUM…

BELGE :1

SERVİS ARAÇLARININ SOKAĞA BIRAKTIĞI ÇAMAŞIRLARINIZ....



BELGE :2

ÇAMAŞIRHANEDE GENEL YIKAMA VE TEMİZ ALAN İÇ İÇE..


BELGE :3

İKİ YIKAMA BÖLÜMÜ ARASINDAKİ TEMİZ BÖLÜM


BELGE :4

YIKAMA makinalarının kapakları temiz bölüme açılıyor görülen profil montajı göstermelik paravan


BELGE :5

KİRLİLERİN HALİ:  kirli alanda yerde yıkanmayı bekleyen çamaşırlar

BELGE :6

KİRLİ BÖLÜMÜ:  HAKİKATEN KİRLİ.....


Kaynak: www.haberanaliz.net

Detay; //www.haberanaliz.net/news-mersin-khb-yonetimi-harbiden-aklama-paklama-uzmani-!-33921.html

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195