Title of a News Article

Kıbrıs Gazisi Başkan’dan flaş açıklama…

.

Kıbrıs Gazisi Başkan’dan flaş açıklama…
banner206

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, 15 Temmuz gecesi yaşanan milletimizin egemenliğine karşı yapılan darbe girişimini şiddetle kınadı.

Kendisi de Kıbrıs Gazisi olan Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz," Kahraman Türk Ordusunun tarihin derinliklerinden gelen bir önsezisi ve yığınlarla tecrübesi vardır. Bu vatan kuruluşundan bu yana birçok iç ve dış tehlikeler geçirmiştir. Her seferinde Türk Milleti, Türk Ordusu ile birlik ve beraberlik içinde hainlerine haddini bildirmiştir" dedi.

Harran halkının, darbe girişimine olan tepkisini en güzel şekilde verdiğini kaydeden Özyavuz, "Ülkemiz ve milletimizin geleceğini karartmayı amaçlayan darbe girişimine karşı, tüm benliğiyle ayağa kalkan, demokrasiye olan bağlılığını yüksek sesle haykıran herkese teşekkür ediyorum. Vatan hainlerine halk haddini bildirdi" ifadelerini kulandı.

''Ordu bizim ordumuz, millet bizim milletimizdir'' diyen Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, "Bir avuç ihanet şebekelerinin faaliyetleriyle, Kahraman Türk Ordusu ile halkımız birbirine düşman olacak değildir. Tam tersine herkes, ordu millet el ele sloganıyla bölünmez bütünlüğünün koruyucusu ve savunucusu olduğumuzun bilincinde olmalıdırlar. Büyük Türk Milletine, geçmiş olsun dileklerim sunuyorum. Cenab-ı Allah, bu tür acılar göstermesin. Şehitlerimize ve hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Özyavuz, olayların ardından tüm halka bayrak dağıtarak. Demokrasiye sahip çıkışması için halkın alanlara inmesini sağladı. Özyavuz, duyarlı davranan Harran halkına da teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2016, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195