Title of a News Article

Kılıçdaroğlu, Çocuk Hastanesini ziyaret etti

 Kılıçdaroğlu, Çocuk Hastanesini ziyaret etti
banner206

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentteki temasları kapsamında Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret etti. Hasta çocuklara geçmiş olsun dileğinde bulunan Kılıçdaroğlu, refakatçı ailelerin sorunlarını dinledi.

 

Fidan'ın adaylığı

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, hastane ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın istifasının kendilerini ilgilendiren bir mesele olmadığını belirten Tekin, "AKP’nin kendi iç meseleleri, kimi vekil yapıp yapmayacağı onların sorunu. Büyük olasılıkla Fidan’ın milletvekilliğinin ötesinde herhalde Davutoğlu’nu yetersiz buldukları için AKP genel başkanını arıyorlar gibi geliyor. Bana görünen tablo odur. Arınç’ın dediği gibi Hakan Fidan'ın bir vekillik talebi olmaz büyük olasılıkla AKP genel başkanlığı talebi olabilir. Bunu diyen Arınç’tır, biz de onu bekliyoruz" diye konuştu.

Çözüm sürecine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Gürsel Tekin, sürecin bir kişiye bağlanabilecek duruma gelmesinin çözümsüzlük olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Çözüm süreci umut ederiz ki sağlıklı yürüsün. Ülkenin gerçekten iç barışa ihtiyacı var. Ama bu çözümün taraflarına baktığımızda her iki tarafta çözümün içeriğinden haberdar değil. Bu da ayrı bir çözümsüzlük örneği gösteriyor" dedi.

 

Erdoğan CHP'ye 400 Milletvekili istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’da yaptığı konuşmasını, "Sağ olsun Bursa’da Cumhuriyet Halk Partisi'ne 400 tane milletvekili istemiş, kendisine teşekkür ediyoruz" sözleriyle yorumlayan Gürsel Tekin, Suriye'deki Türk toprağı olan Süleyman şah Türbesi'ndeki Saygı Karakolu'nda görevli askeri personelin 8 aydır değişim yapmadığını öne sürerek, "8 aydır personel değişikliği olmadı. Bu bir vahim olaydır. Neredeyse adeta işgal edilmiş gibi bu konuda hükümetin bir açıklama yapmasını bekliyoruz. Hangi gerekçe ile 8 aydır personel değişikliği yapamıyorsunuz. IŞİD kontrolünde olduğu için bundan dolayı değişiklik yapılamadı. Bundan dolayı olabilir” diye konuştu.

 

Konvoyda kaza

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyunda kaza meydana geldi. Hastane Caddesi’nde aralarında bir ambulansın da bulunduğu 3 aracın karıştığı kazada yaralanan olmadı.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2015, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195