Title of a News Article

Kirişçi ayrıldı, Tuğgeneral Düz göreve başladı

Kirişçi ayrıldı, Tuğgeneral Düz göreve başladı
banner206

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı olarak görev yaparken Jandarma Genel Komutanlığına atanan Kıdemli Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Şanlıurfa’ya veda etti. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına ilk kez tuğgeneral rütbesiyle atanan Tuğgeneral Metin Düz ise görevine başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Jandarma Genel Komutanlığı Personeli 2020 Yılı Atama ve Terfilerine göre; Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz atanmıştı. Şanlıurfa’da görev yapan İl Jandarma Komutanı Eyüp Sabri Kirişçi ise Ankara'ya atanmıştı. 

2018 yılının ağustos ayında Şanlıurfa’ya atanan ve 2 yıllık zaman zarfında önemli çalışmalara imza atan Kıdemli Albay Eyüp Sabri Kirişçi, kentteki veda ziyaretlerinin ardından Şanlıurfa’dan ayrıldı. Şanlıurfa’yı ve insanlarını çok sevdiğini belirten Kirişçi, Şanlıurfa’yı hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

Bu arada Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına ilk kez tuğgeneral rütbesiyle atanan Tuğgeneral Metin Düz’ün ise görevine başladığı öğrenildi.  (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2020, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195