Title of a News Article

Kırsal hizmetler takdir topluyor

Kırsal hizmetler takdir topluyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e 20 Yıldır yolu olmayan Viranşehirliler tarafından başlatılan yol yapım çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti

Viranşehir'e 15 ayda 52.6 TL'lik yatırım yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İlçe merkezinde ve kırsal alanlarda yaptığı ve yapacağı çalışmalarla vatandaşların takdirini topluyor.

Viranşehir kırsal alandaki vatandaşların talepleri üzerine başlatılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güvenç'e Sağlamlar mahallesi muhtarı ve vatandaşları tarafından çiçek takdim edildi.

Her zaman vatandaşlarımızın hizmetine olduklarını belirten Başkanı Güvenç, memnuniyetini dile getirerek yapılan yolun hayırlı olmasını diledi.

 

TAŞLI, 20 YILDIR KÖY YOLUMUZ YOKTU, ŞİMDİ DORT DORTLÜK YAPILIYOR.

Sağlamlar Mahalle Muhtarı Yasin Taşlı, " 20 Yıldır köyümüzün yolu yoktu. Allah razı olsun Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Yollarımızın yapımına başladı yollarımız dört dörtlük yol oluyor, sağ olsunlar" dedi

 

GÜVENÇ, VİRANŞEHİR İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Viranşehir gezisi kapsamında Viranşehir Kaymakamlığına atanan Huzeyfe Citer'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kaymakam Citer ile makamında bir süre sohbet eden Başkan Güvenç, Viranşehir'de yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında sohbet ederek Viranşehir'in hak ettiği yere gelmesi için var gücüyle çalışacaklarının altınız çizdi.

Ziyaretlerinin arıdan bölge esnafını ziyaret ederek esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Güvenç,  Şanlıurfa damızlık sığır yetiştiricileri birliği Başkanı Reşat Karadeniz'le birlikte Viranşehir Şubesi'ni  ziyaret etti.

Yetiştiricilerle birlikte sohbet ederek yalnız olmadıklarını belirten Güvenç, her zaman destek vereceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2015, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195