Title of a News Article

Kırsalda ibadethaneler unutulmuyor

.

Kırsalda ibadethaneler unutulmuyor
banner206

Haliliye Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında yaptığı hizmetlerde vatandaşların ibadet yaptığı mekanları da unutmuyor. 

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ibadethanelerin bir çok eksiğini tamamlayarak Haliliye halkının daha rahat koşullarda ibadet yapmasını sağlıyor. Başkan Fevzi Demirkol’un “Haliliye için hep iyisi, hep yenisi” söylemiyle çalışmalarını temel ve sosyal belediyecilik alanında sürdüren Haliliye Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini yaptığı mekanları da unutmuyor. Daha öncesinde ibadethanelerin halı, klima, tente ve gölgelerinde, inşaat malzemeleri gibi ihtiyaçlarını karşılayan Haliliye Belediyesi, bu ihtiyaçların giderilmesi konusunda da çalışmalarına devam ediyor.

 

48 MAHALLEDE İBADETHANELERİN YOLLARI YAPILDI

Ekipler, kırsal mahallelerde cami çevresindeki kötü görüntünün önüne geçmek ve ibadethanelere gelen vatandaşlara kolaylık sağlamak için bahçe ve çevre düzenlemesi yapıyor. Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu çalışmalar kapsamında 48 kırsal Mahalle’nin çevresinde ve içinde kilitli beton parke döşemesi yaptı.  Kırsal mahallelerde ibadethanelerin daha rahat kullanılması ve kötü görüntülerin önüne geçmek için yapılan çalışmalar vatandaşlardan da tam not aldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2016, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142