Title of a News Article

Kızılburç çok amaçlı salona kavuştu

.

Kızılburç çok amaçlı salona kavuştu
banner206

Karaköprü Belediyesi tarafından Kızılburç Kırsal Mahallesine yaptırılan çok amaçlı salon vatandaşın hizmetine sunuldu. Açılış töreninde konuşan Başkan Metin Baydilli, “Söz verdiğimiz gibi kırsal mahallelerimizde hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kızılburç Kırsal Mahallesinde, 300 m2 alan üzerine inşa edilen çok amaçlı salon düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Düzenlenen açılışa, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Açılış töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Kızılburç kırsal mahallesine çok amaçlı salon kazandırmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını ifade ederken, kırsalda hizmetlerine aralıksız devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Baydilli, "Söz verdiğimiz şekilde kırsal mahallemize de merkezdeki hizmeti götürüyoruz. Bu açılışımız burada yaptığımız hizmetlerin göstergesidir, çok amaçlı salon olmayan kırsal mahallelerimizde de bu hizmetimizi gerçekleştireceğiz. Bu hizmetin Kızılburç kırsal mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise Ak Partili belediyelerin hizmetlerinin her dönemde arttığına işaret ederek, Karaköprü Belediyesi'nin de kırsal mahallelere çok amaçlı salon, yol gibi hizmetlerle önem verdiğini kaydetti.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de çok amaçlı salonun kırsal mahallenin her türlü etkinliğine hizmet edeceğini söylerken, burada taziyelerden çok düğün, nişan yapılması temennisinde bulundu. Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye kırsal mahallelere yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kızılburç kırsal mahallesi sakinleri yapılan çok amaçlı salon nedeniyle Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ederken, açılışın ardında Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195