Title of a News Article

“Kızımı öldürdüler”

.

“Kızımı öldürdüler”
banner206

Şanlıurfa’nın Viranşehir Kurumgazal Mahallesi’nde geçen 12 Ekim’de, Eylem T. başına dayadığı tüfeği ateşleyerek intihar etti. Kadının annesi, kızının intihar etmediğini ve öldürüldüğünü iddia etti. 

Şanlıurfa’nın Viranşehir Kurumgazal Mahallesi’nde geçen 12 Ekim’de, Eylem T. başına dayadığı tüfeği ateşleyerek intihar etti. İki çocuk annesi Eylem T.’nin cenazesi, memleketi Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde toprağa verildi. Anne Kudret Kırtay, kızının intihar etmediğini, eşi H.T. ya da onun ailesinden biri tarafından öldürüldüğünü iddia ederek, Silvan Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Kızının yaklaşık 9 yıl önce H.T.’ye kaçıp, evlendiğini belirten Kudret Kırtay, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Eşi tarafından farklı zamanlarda darp edildiğini, hakarete maruz kaldığını bize söylüyordu. Kızım eşinden ayrılmak istediğini bize söylerdi ancak çocuklarını vermek istemediği için her defasında Viranşehir’e geri dönerdi. Kızımın intihar ettiğini düşünmüyorum. Kızım eşi tarafından aldatıldığını düşünüyordu ve bunu ispatlamak istediği için her seferinde eşi tarafından tehdit ediliyordu. Damadım H., kızımdan kurtulmak istiyordu. H.T. yaklaşık 1 ay kadar önce Amine K. isimli akrabamızı arayarak Eylem’i öldüreceğini söylemiş. Bu cinayetin araştırılmasını istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142