Title of a News Article

Kızlar kaçırılıyor!

Fox Tv'nin en çok izlenen yapımlarından birisi olan Karagül 75. bölüm fragmanını yayınladı. Cuma akşamı birinciliğini kimseye kaptırmayan Karagül dizisinde Ada'nın kaçırılmasına tanık olan Baran ne yapacak?

Son bölümü ile herkesi ekrana kilitleyen Karagül dizisi için 75. bölüm fragmanı yayınlandı. Karagül son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanını haberin detayında bulabilirsiniz.

Fırtınanın ortasında kalan tekne batar. Fırat’ın soğuk sularından kurtulan Ebru, Narin ve Baran, terk edilmiş eski bir barakaya sığınırlar. Ancak Fırat’ın soğuk suyu ve gecenin soğuğuna karşı savaşmak zorunda kalırlar. Onlardan haber alamayan konak halkını, en çok da Kadriye’yi, zor bir gece bekler. Narin’in en büyük savaşı ise kendi içinde devam eder.  

Gerçeklerden haberi olmayan Baran ve Ebru, birbirlerine doludizgin koşmaktadır. Bir yandan vicdan azabı, diğer yandan korkuları Narin için çok büyük bir sınav olmaya devam eder. Kendal’ın kendisine tuzak kurduğunu bilen Oğuz, doğru yoldan ayrılmamak konusunda kararlıdır. Gülsüm’ün, Oğuz’u şikayet etmesi üzerine Oğuz, kendini Kendal’la adil olmayan bir savaşın içinde bulur. İstifa dilekçesini verir, ancak henüz bu durum, Kendal için Oğuz’a yapacaklarının sadece habercisidir.

 Annesine ve Narin’e karşı tavır koyan Ada, konağa dönmemek konusunda kararlıdır. Ayşe’nin yanına gitmeye karar verir ancak Ayşe’nin yurttan atıldığını bilmez. Ada’dan hesap kesmek için fırsat kollayan Şahin, kızların en savunmasız anında kapılarında bitiverir.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195