Title of a News Article

Kobanililer için toplandılar!

Kobanililer için toplandılar!
banner206

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Kobani’den gelen Suriyelilere yapılacak yardımlarla ilgili Şanlıurfa’ya geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Nevali Oteli’nde Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez , AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, Suriye İnsani yardım Platformu temsilcisi Adil Saraç ile bir toplantıya katıldı. Toplantıda, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbullu iş adamlarının, Kobani’de yaşanan çatışmalardan kaçarak Suruç İlçesine gelen Suriyelilere ne tür yardımlarda bulunulması gerektiği ve bu yardımların Şanlıurfa’ya ulaştırılması noktasındaki konular konuşuldu.  

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, toplantıda yaptığı açıklamada, Kobani’den gelen Suriyelilere il günden bu yana Devletin şefkat elini uzattığını belirterek, “Devletimizin yanı sıra iş adamlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve hayır sever vatandaşlarımız da toprağını terk ederek Suruç’a gelen sığınmacılara yardımda bulundular. Halen bu yardımlar devam ediyor” dedi.

Küçük, Suruç İlçesinde Suriyeliler için 32 Bin kişilik kamp kuracaklarını da söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195