Title of a News Article

Kobanililere saldırıya uğradılar...

.

Kobanililere saldırıya uğradılar...
banner206

 ANKARA'nın Kazan İlçesi'nde mevsimlik işçi olarak tarlada çalışmaya getirilen Suriyeliler ile tarla sahipleri arasında çıkan kavgada 2 Suriyeli tabanca ile yaralandı.

Kobani'de İŞİD saldırıları sonucu Türkiye'ye sığınan 12 Suriyeli, aracılar vasıtasıyla mevsimlik işçi olarak Ankara'nın Kazan İlçesi'ne tarlada çalışmaya getirildi. Adil Erol'un tarlasında çalışmak için gelen 12 Suriyeli ile tarla sahipleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Suriye uyruklu Hüseyin Ahmet (45) tabanca ile kolundan, oğlu Mustafa Ahmet ise tabanca ile ayağından yaralandı. Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılar, daha sonra Ankara Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Kazan İlçe Jandarma Komutanlığı, Suriyeli'lerin Şanlıurfa'dan Ankara'ya gelmelerine aracılık ettiği belirtilen bir kişi ile tarlayı eken Adil Erol ve oğlu Aziz Erol'u gözaltına aldı. Olayda kullanılan tabancanın ise kayıp olduğu belirtildi.
Hasan POLAT/KAZAN (Ankara), (DHA)

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2015, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195