Title of a News Article

Köklü çözüm geliyor

.

Köklü çözüm geliyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 600 araç kapasiteli ikinci otoparkın yapımını tamamladı.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetiminin talebini iletmesinin ardından planlama yaparak çalışmalarını kısa sürede tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, hastaneye 600 araçlık yeni bir otopark kazandırdı.

Otoparkın her aşamasını üstlenen Büyükşehir Belediyesi, Şubat Ayında asfaltını tamamlayarak hizmete açtığı 600 araç kapasiteli otoparkın yanı sıra yapımı tamamlanan otopark ile birlikte kapasite yüzde 100 arttırıldı.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin arka bahçesinde park alanı olarak kullanılan alanı Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin planlaması ve çalışmaları sayesinde otoparka dönüştüren Büyükşehir Belediyesi otoparkın asfaltını tamamladı ve hastaneye 600 araçlık yeni bir otopark daha kazandırılmasını sağladı.

Şanlıurfa'da günde 9 bin vatandaşa hizmet veren Mehmet Akif Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun zamandan bu yana yaşanan otopark sorunu Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını tamamlaması ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 16:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMET
AHMET - 7 yıl Önce

Buradan hastane yöneticimize sesleniyorum; Yeni Oto parkın yapılmasıyla beraber trafik sorununun çözüleceğini zan etmiyorum; Nedeni ne gelince; İnsanların trafikte olsun, oto park konusunda olsun kimse kimseye saygı duymuyor. Ben buradan söylüyorum; morgun yeri değişmediği sürece yine hastanenin giriş, çıkış yolları saygısız sürücüler tarafından kapatılacaktır. Onun için morg hastane bahçesindeki kamu hastane birliğine bağlı olan yere taşınmalıdır. Ayrıca buradan hastane yöneticimiz Sn. keşküşten, ricam hastane mutfağını da daha sağlıklı bir ortama taşısın. Örneğin eski başhekim İ.Ahmet Çakırın bir projesi olan Hastane mutfağı ve yemekhanesi çatı kata taşınacaktı ama ömrü yetmedi ve proje hayata geçemedi. Şuan hastane mutfağı sağlık koşulları açısından standartlara uygun değil, neden mi? Yatan hastaların bütün bok boruları mutfağın içinden geçiyor, bahçeden sıfır seviyede olduğu için yılan, fare, cardon, sivrisinek gibi her türlü haşereler mutfakta cirit atıyor.

afatsum
afatsum - 7 yıl Önce

şehir hastanesi için şehrin bütün sivil toplum kuruluşları seferber olmaları gerek

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142