Title of a News Article

Köprülü kavşaklara ilk asfalt döküldü

Şanlıurfa kent merkezinde ulaşımın daha rahat bir şekilde sağlanması için Diyarbakır yol güzergahı üzerinde köprülü kavşak yapımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, asfalt dökümüne başladı.

Şanlıurfa-Diyarbakır yolu üzerinde yapımına devam edilen köprülü kavşaklarda  geçici asfaltlama çalışması başladı. Asfaltın tam olarak kullanılır hale gelmesinin ardından ekipler mevcut yolu diğer şeride kaydırarak, çalışmalarına devam edecek. Emniyet Caddesi ve Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde yapımına başlanan köprülü kavşaklarda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilk asfalt dökümünü gerçekleştirdi. Çalışmalardan dolayı araçların yeni yol güzergahlarında düzenlemeye giden Büyükşehir Belediyesi, kazı çalışmalarının tamamlandığı yolun bir kısmını asfaltlayarak önümüzdeki günlerde diğer şeride geçecek.  Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince aşırı sıcaklara aldırış edilmeden yürütülen asfaltlama çalışması titizlikle sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 16:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal akar
Cemal akar - 8 yıl Önce

Asfalt degil arabalar bile geçer ördan daha duvarı bitirmeden asfalt dökülse ne olur araç geçemedikten sonra neye yarar işiniz gücünüz zarar o kazılan yerlerin asfaltı daha tertemiz vede yeni dökülmüştü dilerim Allahtan bu israfın hesabı sorulur sizden

SIRADAKİ HABER

banner195