Title of a News Article

Korkunç intihar!

.

Korkunç intihar!
banner206
Gaziantep'te eşi tarafından terkedilen bir kişi, kendisini kilitlediği araç içerisinde 2 adet piknik tüpü açtı. Gaz dolan araçta çakmak yakan şahıs, patlayan otomobilde yanarak öldü.

İddiaya göre, Gaziantep'in Nizip ilçesinde oturan 40 yaşındaki Fehmi Özcan, tartıştığı eşinin çocuklarını alarak evi terk etmesi üzerine 27 V 6912 plakalı aracı ile D-400 karayolu üzeri Yunus Emre mahallesinde boş bir araziye gitti. Yanına aldığı 2 adet piknik tüpü ve çakmak doldurmakta kullanılan bir adet küçük tüpü açan Özcan, cebinden çıkardığı çakmağı yaktı. Özcan, patlayan araçta feci şekilde can verdi.

Büyük bir gürültüyle patlayan tüpler, çevredeki vatandaşlara da korkulu anlar yaşattı. Aracın yandığını ve içerisinde bir kişinin bulunduğunu gören vatandaşlar, polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın öldüğünü belirledi.

Yapılan incelemenin ardından Fehmi Özcan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, yanan araç ise çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2016, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142