Title of a News Article

Korona Milletvekili Özcan'a da bulaştı mı?

Korona Milletvekili Özcan'a da bulaştı mı?
banner206

Korona virüs testi pozitif çıkan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile temasta bulunan Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan da, Covıd-19 testi yaptıracağı öğrenildi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, korona testinin pozitif çıktığını ve bu nedenle kendisiyle temas kuran herkesin test yaptırması gerektiğini belirtti. Bu gelişmenin ardından geçen hafta Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile görüşen Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan da, Ankara’da korona testi yaptıracağı öğrenildi.

Özcan açıklama yaptı

Milletvekili Özcan, sosyal medya hesabından, açıkama yaparak korona testi yaptırdığını doğruladı Özcan, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi;

“Covid-19 testi pozitif çıkan Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık ile geçtiğimiz hafta içerisinde Hilvan ilçe ziyaretimizde aynı programda bir arada bulunmuştuk.

8 günlük süre zarfında herhangi bir belirti olmamasına rağmen üzüntü veren haberi duyar duymaz, çevremize bulaş riski olma durumunu göz önünde bulundurarak tedbiren Covid-19 testimizi yaptırdık.

İnşallah sonucumuz çıkar çıkmaz kamuoyu ile paylaşacağız.

Bu vesile ile tüm hemşehrilerime maske-temizlik ve sosyal mesafeye uyma konusunda bir kez daha çağrıda bulunuyorum.

Tüm hastalarımıza Yüce Allah Şafi ismi şerifiyle şifa versin.

Selam ve dua ile..”

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2020, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142