Title of a News Article

Korukent parkı yeniden dizayn ediliyor

Haliliye Belediyesi, Paşabağı Mahallesi’nde bulunan Korukent Parkı’nda yenileme çalışmaları başlatarak, parkı baştan dizayn ediyor.

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların yaşam alanı olan park ve bahçelerdeki çalışmalarını hummalı şekilde yürütmeye devam ediyor. Vatandaşların park ve bahçelerde daha rahat ortamlarda vakit geçirmesini hedefleyen ekipler, çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Paşabağı Mahallesi 753’ncü Sokak’ta bulunan Korukent Parkı’nda da yenileme çalışması başlattı. İş makineleriyle yürütülen çalışmalarda, parkın zeminindeki bazalt küp taşları söküm işlemini gerçekleştiren ekipler, bordür ve yeşil alanda da yenilemeler yapacak. Parka piknik masalarının montesi için gerekli alanlar oluşturacak olan ekipler, çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak parkı vatandaşların kullanımına yeniden sunmayı hedefliyor.

Parkta yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Paşabağı Mahalle Muhtarı Mahmut Boztepe, “Haliliye Belediyesi Korukent Parkı’mızın eksikliklerini gidermektedir. Çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Çok güzel bir çalışma yapıyorlar. Bütün ekipler burada. Park bahçe müdürü ve ekibi ile Haliliye Belediyesi’ne ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195