Title of a News Article

Korukır; Bir takım mahallede bile...

.

Korukır; Bir takım mahallede bile...
banner206

 Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, deplasmanda Samsunspor ile oynadığı maçın sonunda yaptığı açıklamada oyuncularını eleştirerek, "Bir takım bu kadar golü mahallede bile kaçırmaz" dedi.

PTT 1. Lig'in dördüncü haftasında Samsun’da oynanan Samsunspor - Şanlıurfaspor maçını ev sahibi takım 2-0 kazandı. Maçın ardından Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, mücadeleyi değerlendirdi.

Maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu ifade eden Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, “Samsunspor’u tebrik ederim. Çok enteresan bir müsabaka izledik. İlk devrenin 15-20 dakikası iyi oynadık. Bu dakikadan sonra nedense kaptırdığımız bütün toplar Samsunspor adına tehlikeli ataklar oldu. Neticesinde de golü yedik. Samsunspor’un oyun şablonu zaten belliydi. Öndeki çabuk oyuncularıyla kontratak üzerine oynayan bir takım ve bunu da iyi uyguluyor. İkinci yarıda, bir takım bu kadar golü mahallede bile kaçırmaz. Kaçırırsanız bunun neticesine de katlanacaksınız. İkinci devredeki futbol için sadece o golü atamadığımız için oyuncularımı eleştiriyorum. Ama oynadıkları futbol için kendilerine teşekkür ediyorum. Galibiyetten de mağlubiyetten de ders çıkartmak gerekiyor. İlk devdeki oyun için özür diliyorum, ikinci devredeki oyun için çocuklarımı kutluyorum. Ama bu golleri atacağız. Samsunspor hak ederek almıştır. Maçın hakemi bana göre mükemmel bir maç yönetmiştir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 12:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
aslan
aslan - 9 yıl Önce

Ya bu hafta bizim genclerde o kadar kacirdi ama fark kacinilmax oldu

taraftar 63
taraftar 63 - 9 yıl Önce

engin hoca istifaaaaaaaaaaaaa

SIRADAKİ HABER

banner195