Title of a News Article

KOSGEB Girişimcilik Kursu'nun 5.si başladı

.

KOSGEB Girişimcilik Kursu'nun 5.si başladı
banner206

Ceylanpınar Belediyesi ile KOSGEB arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen KOSGEB girişimcilik kurslarının 5.si geçtiğimiz gün başladı. 9 gün sürecek olan kursa 30 kursiyer katıldı.

Kurs hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hidayet Dik, kurs sonunda katılımcılara sertifika verileceğini söyledi.

Ceylanpınar belediyesi olarak ilçe ekonomisine farklı bir açıdan destek olduklarını ifade eden Dik, "Ceylanpınar Belediyesi olarak vatandaşlarımıza istihdam alanları sağlamak, ilçe ekonomisine katkı sunmak amacıyla KOSGEB'le bir protokol yaptık ve bu kapsamda Ceylanpınarlı hemşerilerimize girişimcilik kursu veriyoruz. Kurs kapsamında katılımcılara KOSGEB'den nasıl istifade edecekleri anlatılıyor. Kursu bitiren katılımcılara KOSGEB girişimcilik sertifikası verilecek. Sertifika almayanlar malumunuz olduğu üzere KOSGEB'den istifade edemiyorlar. Kendine iş imkanı oluşturmak, farklı alanlarda ticaret yapmak isteyen vatandaşlarımızı KOSGEB kursuna bekliyoruz." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142